Βαθμολογία

Τη σκότωσε ο πρώην…

Όπως ακριβώς τελείωσε το 2015, έτσι αρχίζει και το 2016 για τη Λίβερπουλ: τραγικά. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν και τη νέα χρονιά να απογοητεύουν τους οπαδούς τους, καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0, το Σάββατο (2/1), στο Λονδίνο, από την παθιασμένη Γουέστ Χαμ, στην αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική της Premier League.

Ειδικά, δε, όταν αυτή η ήττα έρχεται με τη βοήθεια ενός… πρώην της ομάδας, που τυγχάνει να είναι και μία από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της, τότε πονάει περισσότερο. Για τον Άντι Κάρολ ο λόγος, που πέτυχε το δεύτερο γκολ των «σφυριών», διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα και πανηγυρίζοντάς το με την ψυχή του! Το σκορ είχε ανοίξει στο 10’ ο Μάικλ Αντόνιο με εξαιρετική κεφαλιά.

Με τη νίκη της αυτή, η Γουέστ Χαμ πέρασε τη Λίβερπουλ στη βαθμολογία, καθώς βρίσκεται, πλέον, στην 5η θέση με 32 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην 8η με 30.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τόμκινς, Κόλινς, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Αντόνιο (86' Τζένκινσον), Κουγιατέ, Νομπλ, Λανσίνι (39' Ομπιάνγκ), Κάρολ, Βαλένσια (64' Παγέ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό (82' Άλεν), Μορένο (61' Σμιθ), Τζαν, Λούκας, Άιμπ, Φιρμίνο (61' Λαλάνα), Κουτίνιο, Μπεντέκε.