Βαθμολογία

Αναβλήθηκε η Γ.Σ. του Φωκικού

Στασιμότητα επικρατεί στα διοικητικά του Φωκικού με την επόμενη ημέρα του συλλόγου να παραμένει ένα ερωτηματικό. Η διοικούσα επιτροπή, που συστάθηκε προσωρινά μετά την παραίτηση του Σίμου Παπαδημητρίου από την προεδρία της ομάδας της Άμφισσας, αποφάσισε να αναβάλει επ’ αόριστον τη Γενική Συνέλευση των μελών, η οποία και ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (4/1) στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε: «Μετά τις επαφές τις προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Φωκικού με την εταιρεία Altius Fortius Agentius προέκυψαν θέματα τα οποία μας οδηγούν στην αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Θα επανέρθουμε με νεότερη ανακοίνωση για την ενημέρωση για φιλάθλων σχετικά με τις εξελίξεις».

Το θέμα της εμπλοκής του Στέλιου Βραδέλη στη διοίκηση του Φωκικού είναι όπως φαίνεται και ο λόγος που αναβλήθηκε η Γ.Σ., καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να συζητηθεί από τα μέλη.

Να σημειωθεί πάντως ότι την Τρίτη (5/1) η ομάδα αντιμετωπίζει τον τοπικό Κρισσαίο στο Χρισσό για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η ομάδα θα κατέβει, αλλά και με ποιες συνθήκες.