Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κρεββατά η Σπάρτη

Σε πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Κώστας Κρεββατάς για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σπάρτης. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα είχε λύσει τη συνεργασία του με τη Νίκη Βόλου, θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στην πρωταθλήτρια Λακωνίας, απ’ όπου είναι και η καταγωγή του, στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το Σάββατο (2/1) η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε και στην επισημοποίηση της μεταγραφής του. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κρεββατά.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει πλούσια εμπειρία και αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που έχει ρίζες από τη Λακωνία, το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζονταν στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στη Νίκη Βόλου, έχοντας 13 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το πρώτο μισό της σεζόν 2014-2015 ανήκε στον Ρήγα Φεραίο (11 συμμετοχές και 8 γκολ) ενώ το δεύτερο μισό μετακόμισε στις Σέρρες και τον Εθνικό Γαζώρου (15 συμμετοχές και 3 γκολ).

Την περίοδο 2013-2014 εντυπωσίασε με την απόδοση του στη Γ’ Εθνική, όπου με τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας έφτασε τα 11 γκολ, συνολικά, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».