Βαθμολογία

Μελισσάς: «Να παίξω με τον Άρη στη Σούπερ Λίγκα»

Την πρώτη του χρονιά ως παίκτης του Άρη διανύει ο Πασχάλης Μελισσάς, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις την Πρωτοχρονιά ο έμπειρος χαφ, που τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την περιπέτεια της Γ' Εθνικής.

«Μου άφησε και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα όνειρα το 2015. Βραχυπρόθεσμα είναι να πάρει γρήγορα την άνοδο η ομάδα και μακροπρόθεσμα το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ με την ομάδα του Άρη στη Σούπερ Λιγκ», δήλωσε ο 33χρονος μέσος στον Yellow 92.8.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το 2015: «Πάντα βλέπω τα πράγματα με τη θετική τους πλευρά. Σίγουρα τα εμπόδια υπάρχουν αλλά πρέπει να τα βλέπουμε όλα θατικά. Η γεύση που μένει από το 2015 είναι καλή γιατί έχουμε κάνει καλό πρώτο γύρο με την ομάδα του Άρη και πετύχαμε το στόχο του πρώτου γύρου που ήταν η διαφορά. Είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Για τη γεύση που του αφήνει ο πρώτος γύρος στη Γ' Εθνική: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα το καλοκαίρι, αλλά στην πορεία φτιάξαμε μια ομάδα-οικογένεια και υπάχει συνεργασία άψογη και στους τρεις τομείς της ομάδας, διοικητικό, προπονητικό και αγωνιστικό και προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε. Έχουμε την απόσταση ασφαλείας και πιστεύω πως θα αυξήσουμε περισσότερο στο δεύτερο γύρο τη διαφορά και να είμαστε πιο άνετοι».

Για τις ευχές του προς το κόσμο του Άρη για το 2016: «Θα ευχηθώ να έχουμε όλοι το σημαντικότερο αγαθό που είναι η υγεία. Να βλέπουμε τα πράγματα θετικά ακόμη και αν είναι αρνητικά, γιατί η ζωή είναι ένας αγώνας και αν τα παρατήσουμε δεν θα πετύχουμε».