Βαθμολογία

ΑΟΤ: «Ακατανόητη η κακόβουλη κριτική για Μαραντά...»

Ο Γιώργος Μαραντάς είναι πλέον ο νέος προπονητής των Τρικάλων, σε μια επιλογή της διοίκησης των Θεσσαλών που έφερε αντιδράσεις από τοπικά Μέσα.
Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης (31/12) οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για ακατανόητη κακόβουλη κριτική, ενώ αναφέρεται ότι θα παρθούν μέτρα προστασίας από όποιον προσπαθεί να «χειραγωγήσει» τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Δυσαρέσκεια επικρατεί στους κόλπους της διοίκησης του ΑΟΤ για δημοσίευμα για δήθεν δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας για την πρόσληψη του κ. Μαραντά στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιαλιάς και η διοίκηση δεν μπορούν να κατανοήσουν το σκοπό της κακόβουλης κριτικής στον κ. Μαραντά από την πρώτη ώρα ανάληψης των καθηκόντων του. Δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει γιατί ο κ. Κοντοχρήστος και η ιστοσελίδα του εξαπέλυσε τέτοια επίθεση κατά της διοίκησης του ΑΟΤ για την επιλογή της.

Όταν η ίδια διοίκηση έχει την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και όταν κάθε ημέρα ανακοινώνει μεταγραφές παικτών από το πάνω ράφι. Από την διοίκηση τονίζουν ότι δεν θα ανεχθούν ξανά τέτοιου είδους δημοσιεύματα και πως την επόμενη φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να “χειραγωγήσει” τον κόσμο θα αναγκαστεί να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ομάδας.

Τέλος πια στη διγλωσσία και στην άσκηση πολιτικής εις βάρος μιας ιστορικής ομάδας… Όλοι κρίνονται για τα γραφόμενά τους και θα κριθούν εκεί που πρέπει και από εκείνους που πρέπει. Τέλος, ο κ. Γιαλιάς έχει δείξει ότι πάντα μιλάει με πράξεις και δεν μένει στα λόγια».