Βαθμολογία

Προπονητή και επιθετικό ανακοίνωσε ο Εθν. Αλεξανδρούπολης

Ο Σάββας Καρυπίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μετά την παραίτηση του Κώστα Βουρδόγλου. Ο Καρυπίδης θα αναλάβει να οδηγήσει τους ακρίτες στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στη Γ' Εθνική, ενώ στο πλευρό του συνόλου θα παραμείνει και ο πρώην, πλέον, τεχνικός. Επιπλέον, στο τεχνικό τιμ θα προστεθεί ο γυμναστής Τάκης Μπακιρτζής, ενώ την επιθετική γραμμή της ομάδας θα ενισχύσει ο Νίκος Γκαϊτατζής.

Η ανακοίνωση:  «Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Σάββα Καρυπίδη. Στο επιτελείο του για το υπόλοιπο της περιόδου θα συμπεριληφθεί ο γυμναστής Τάκης Μπακιρτζής. 

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ομάδας Κώστας Βουρδόγλου υπέβαλε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης αλλά παραμένει στο πλευρό του Εθνικού στην προσπάθεια για την παραμονή του στη Γ Εθνική. Όλη η ομάδα επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Κώστα Βουρδόγλου για την μέχρι σήμερα προσφορά του.

Επιπλέον ανακοινώνεται η επιστροφή στον Εθνικό του επιθετικού Νίκου Γκαϊτατζή που επέστρεψε από τη Δόξα Δράμας. Οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας θα ήθελαν να ευχηθούν υγεία και ευτυχία εν' όψη της νέας χρονιάς. Χρόνια πολλά!»