Βαθμολογία

Καρυπίδης: «Χρονιά σταθμός το 2016 για τον Άρη»

Χρονιά-σταθμό για τον Άρη χαρακτήρισε το 2016 ο Θόδωρος Καρυπίδης, με γραπτή του δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος, μιλώντας με αισιοδοξία για το μέλλον του τμήματος.

Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε σε γεγονότα που θα συνδράμουν καταλυτικά στην επιστροφή του Άρη στα μεγάλα σαλόνια, ενώ υποστήριξε πως αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

Αναλυτικά όσα είπε: «Με αφορμή τον ερχομό του νέου χρόνου, θέλω να ευχηθώ το 2016 να είναι δημιουργικό για όλους και να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί.

Να έχουμε υγεία, δύναμη και θετική ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που θα βρούμε μπροστά μας. Σε ό,τι αφορά τον ΑΡΗ μας, το 2016 θα είναι μια χρονιά σταθμός για τη νεότερη Ιστορία του Συλλόγου.

Το επόμενο διάστημα θα συντελεστούν γεγονότα που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για την ομάδα μας και θα οδηγήσουν τον ΑΡΗ εκεί που οραματίζομαι εγώ και ονειρεύονται οι απανταχού φίλοι του.

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, αλλά και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Θα τα καταφέρουμε μαζί. Τέτοια εποχή του χρόνου θα σχεδιάζουμε τον ΑΡΗ της Superleague και αυτό θα είναι μόνο η αρχή...  Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία, δύναμη και επιτυχίες για όλους...».