Βαθμολογία

Διπλό «διαζύγιο» στη Νίκη Βόλου

Χωριστούς δρόμους διαβαίνει πλέον η Νίκη Βόλου με δύο ποδοσφαιριστές, καθώς λύθηκε η συνεργασία των «κυανόλευκων» με τους Άγγελο Σταυράκη και Κώστα Κρεββατά.

Όσον αφορά στον πρώτο, ο 27χρονος τερματοφύλακας μετρούσε 90λεπτα μέχρι και τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο, ωστόσο στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Παπουρτζή. «Η Διοίκηση του Συλλόγου, αποδεχόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Άγγελου Σταυράκη να αποχωρήσει από την ομάδα, λύνει τη συνεργασία μαζί του. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του», ήταν η σχετική ανακοίνωση.

Όσο για τον δεύτερο, ο νεαρός επιθετικός είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους του τμήματος το βράδυ της Τρίτης (29/12), όπου και ζήτησε να αποχωρήσει. Έτσι, η ομάδα της Μαγνησίας φαίνεται πως θα κινηθεί για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. «Η Διοίκηση του Συλλόγου, αποδεχόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Κώστα Κρεββατά να αποχωρήσει από την ομάδα, λύνει τη συνεργασία μαζί του. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του», η ανακοίνωση.