Βαθμολογία

Κέρδισε ο Άρης στο φιλικό για τον Κυζερίδη

Τη φιλική νίκη με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα πήρε την Τετάρτη (30/12) ο Άρης στην αναμέτρηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τα έσοδα να πηγαίνουν προς ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη, που μάχεται με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, πάντως, προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν είναι βασικοί, με τον Κωνσταντινίδη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 32', αξιοποιώντας κάθετη πάσα του Ν' Λουντούλου. Από πλευράς των φιλοξενούμενων, ο Γκόραν Στεφάνοβιτς χρησιμοποίησε τους νεοαποκτηθέντες Μπάρμπα, Νταβίντοφ και Μρντάκοβιτς.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Μελισσάς (84' Μπαξεβάνος), Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν' Λουντούλου (77' Ανδρεάκος), Βουτσιάς (70' Καπνίδης), Κυβελίδης (46' Κόκε), Κωνσταντινίδης (81' Μπουλγκουρίδης), Ντόγος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης (65' Έππας), Καπίας (81' Βαφέας), Αμαραντίδης, Γιάντσης (81' Σιαμπάνης), Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ (55' Μπάρμπας), Μρντάκοβιτς (59' Τοπούζης), Ντόσης (49' Μπάρμπας), Καθάριος (46' Θεοδωρίδης).