Βαθμολογία

Πέρασαν στην επανάληψη τα Φάρσαλα

Στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκε λίγο δύσκολα (2-2) αλλά στην επανάληψη ο Αχιλλέας Φαρσάλων νίκησε με 2-4 τον Παναγροτικό Νίκαιας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπένος θα βρει τον Καραμπούζη και αυτός με πλασέ θα κάνει το 0-1. Στο 10' ο Οικονόμου θα βρει το δοκάρι με κεφαλιά. Στο 18' οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν με τον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ θα κάνει το 1-1. Όμως ο Οικονόμου αυτή την φορά η κεφαλιά του θα βρει δίχτυα στο 25' για το 1-2.

Το 2-2 θα γίνει στο 45' από την προβολή του Χριστοδούλου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 58' με την ατομική ενέργεια το Βούλγαρη για να έρθει ο Πλιάγκας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα 'ύστερα από την λόμπα του Μπένου για το τελικό 2-4.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Μπεκιάρης (60' Σταυριανίδης), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Ψαθάς (72' Ξιώνας), Πανδρεμένος, Ανδρεόπουλους,Τίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Καραφέριας (46' Γρηγορίου).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέτρας, Καραμπούζης ( 80΄ Πατσιούρας), Κουρούμαλος, Οικονόμου, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (60' Τσιανάκας), Τσετιροκλής (55' Ζαγκανάς), Κομισόπουλος, Μπένος, Βούλγαρης.

Διαιτητική τριπλέτα : Βλιώρας, Πατέτσος, Στεργίου.