Βαθμολογία

Τέρι: «Γρήγορα… άνοδος»!

Ικανοποιημένος με την εικόνα της Τσέλσι στα τελευταία παιχνίδια- για την ακρίβεια από τότε που έφυγε ο Ζοσέ Μουρίνιο- είναι ο Τζον Τέρι, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια προκειμένου η ομάδα να ξεκολλήσει από την 14η θέση της βαθμολογίας.  

Ο πολύπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στο αήττητο σερί των τριών αγώνων των Λονδρέζων (νίκη με Σάντερλαντ και ισοπαλίες με Γουότφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσης βαθμολογικής… τόνωσης!

«Νομίζω ότι φάνηκε η διάθεση και η προσπάθεια που καταβάλλαμε. Όλοι δούλεψαν πολύ καλά. Το σημαντικότερο, όμως, που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στους οπαδούς. Πιστεύω ότι χρωστούσαμε μια τέτοια εμφάνιση και θεωρώ πως αρχίζουν να βλέπουν μια βελτίωση», τόνισε αρχικά ο εμβληματικός αρχηγός των Λονδρέζων και πρόσθεσε:

«Φαίνεται η διάθεση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Όποιος και αν ήταν ο λόγος, δεν ξεκινήσαμε καλά και φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε. Είναι απαίσιο να βρισκόμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Με ένα σερί νικών, όμως, μπορούμε να σκαρφαλώσουμε γρήγορα στη βαθμολογία».