Βαθμολογία

Κλοπ: «Εγώ θα πω πότε γυρνάει ο Στάριτζ»

Μπορεί ο Ντάνιελ Στάριτζ να δήλωσε έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό της Λίβερπουλ, ωστόσο αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση είναι (φυσικά) ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αυτό δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος ο Γερμανός, που συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό είπε ακριβώς και τέσσερις εβδομάδες πριν, τον αφήσαμε να παίξει και τραυματίστηκε ξανά. Τον ρωτάς και σου λέει ότι είναι καλά. Ξέρω ότι είναι, αλλά πρέπει να προπονηθεί. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει να προπονηθεί.

Η περασμένη εβδομάδα αλλά και αυτήν ήταν από τις πιο έντονες, όσον αφορά την προπόνηση, που έκανε τα τελευταία τρία χρόνια. Οπότε τώρα μπορείτε να δείτε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε να πούμε “Έλα Ντάνιελ, φαίνεσαι καλά οπότε μπορείς να παίξεις”.

Δεν θέλω να τον δω στις προπονήσεις γιατί όλοι τον βλέπουν να προπονείται και σκέφτονται “Ω, έλα βάλ' τον να παίξει, χρειαζόμαστε την ποιότητά του”. Όχι. Πρέπει να είμαστε πραγματικά υπομονετικοί. Πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να προπονηθούμε. Πρέπει να δώσουμε τις σωστές πληροφορίες στο σώμα και αν το κάνει αυτό ίσως μετά να μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.

Αλλιώς θα πρέπει να μείνουμε σε αυτήν την κατάσταση για δέκα χρόνια και να λέμε “Που είναι ο Στάριτζ; Μπορείς να τον βάλεις να παίξει; Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι. Δοκιμάσαμε όλα τα υπόλοιπα, οπότε τώρα πρέπει να δοκιμάσουμε κι αυτό».