Βαθμολογία

Διαβεβαιώνει για τη βιωσιμότητα της Παναχαϊκής ο Τσιριμπής

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην Παναχαϊκή, με τον Πότη Τσιριμπή, όμως, να προσπαθεί να… ηρεμήσει τα πράγματα. Μιλώντας στην εφημερίδα «ΦΩΣ», ο παράγων της αχαϊκής ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να διαλυθεί και προανήγγειλε επίσημες ανακοινώσεις την Τετάρτη (30/12), όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση. Μάλιστα… προειδοποίησε και όσους έχουν καταθέσει προσφυγή.

«Η Παναχαϊκή δεν πρόκειται να διαλύσει, τέτοια φαινόμενα μπορεί να τα δείτε από άλλες ομάδες της κατηγορίας, όχι όμως από την Παναχαϊκή. Η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά σε πείσμα όλων αυτών που μέχρι τώρα λένε τα εντελώς διαφορετικά και ήδη από την Τετάρτη θα υπάρξουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Όποιοι επέλεξαν να κάνουν προσφυγή και να φύγουν ας πάνε στο καλό, όμως την ώρα της εκδίκασης των προσφυγών τους, με κάποιους θα τα πούμε για τα καλά προκειμένου να φανεί το αν λένε αλήθεια ή όχι κι αν έχουν δίκιο», είπε χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη (29/12) μπήκαν και κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών και του προπονητικού τιμ, προς τους οποίους υπήρξαν δεσμεύσεις ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Πάντως, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε με μόλις… επτά παίκτες, με τη διοίκηση να διαβεβαιώνει ότι θα γίνουν 15 μεταγραφές όταν δοθεί το «πράσινο φως» για μεταγραφές και για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ.