Βαθμολογία

Ξανάσμιξαν μετά από πολλά χρόνια!

Την Τρίτη (29/12) στο γήπεδο του Ελευθεραί, μετά από πολλά χρόνια ο Μιχάλης Μπίζιος (βοηθός του Μιχάλη Ζιώγα στον Απόλλων Λάρισας) συνάντησε τον Μίκι Τσίρκοβιτς (τεχνικό της Φαρκαδόνας) με αφορμή το φιλικό των δύο ομάδων (0-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο άνδρες σίγουρα είχανε να πούνε πολλά και να θυμηθούν ακόμη περισσότερα! Το 1992 ο Μίκι Τσίρκοβιτς είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας που τότε αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στην Γ’ Εθνική και από εκεί έκανε μια σπουδαία καριέρα ως παίκτης αρχικά και ως τεχνικός αργότερα. Τότε λοιπόν τεχνικός της ομάδας της Φιλιππούπολης ήταν ο Οράσιο Μοράλες και άμεσος συνεργάτης του ο Μιχάλης Μπίζιος!

Η συγκίνηση σίγουρα ήταν μεγάλη αφού οι δύο άνδρες πέρασαν πολλά! Αξίζει να τονίσουμε πως ο Τσίρκοβιτς είχε μείνει για 1,5 χρόνο τότε στον Απόλλωνα και ακόμη και τώρα θυμάται την ομάδα αυτή ως κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο.

Δεν ξέχασε φυσικά να ρωτήσει για τον μεγάλο δάσκαλο Οράσιο και σίγουρα εάν βολέψουν οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΦ θα βρεθεί στο μεγάλο ντέρμπι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων την ερχόμενη εβδομάδα! Για λογαριασμό του athleticlarissa.gr φωτογραφήθηκαν Μπίζιος – Τσίρκοβιτς.