Βαθμολογία

Πήρε δύο, έδιωξε δύο η Επισκοπή

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην Επισκοπή όσον αφορά στο ρόστερ. Η διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου προχώρησε σε νέες αποδεσμεύσεις, αλλά και στις πρώτες της προσθήκες εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα με την κρητική ομάδα θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά ο επιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης και ο στόπερ Στέλιος Νίκου (ΦΩΤΟ), ενώ από την άλλη παρελθόν αποτελούν ο μέσος Στέλιος Δελήμπασης έπειτα από 4,5χρόνια παρουσίας στην ομάδα, αλλά και ο τερματοφύλακας Αντώνης Κελαϊδής. Παράλληλα, δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μπερνεάνου.

Η ανακοίνωση για τις δύο νέες προσθήκες ήταν η εξής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρώτος είναι ο επιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης που μπορεί κι αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης.
Ο Ντινιωτάκης είναι 20 χρονών και στο παρελθόν έχει θητεύσει στην Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης όταν και είχε δοκιμαστεί από 2 ομάδες της Μπουντεσλίγκα ( Μπάγερν και Χοφενχάιμ). Το β’εξάμηνο του 2012-13 βρέθηκε στην Κέρκυρα. Τη σεζόν 2013-14 ήταν στον Ηρακλή Ψαχνών και την περσινή σεζόν (2014-15) στον Ιωνικό.

Ο δεύτερος είναι ο Στέλιος Νίκου και αγωνίζεται ως στόπερ. ο οποίος προέρχεται από τον Νέστωρα Χρυσούπολης. Ο Νίκου είναι 23 ετών κι έχει περάσει από τον Βατανιακό (Γ’ Εθνικής) έχοντας πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές. Ακολούθως αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικού στη Β’ Εθνική πραγματοποιώντας 70 συμμετοχές κι έπειτα στη Ζάκυνθο έχοντας κι εκεί φουλ εμφανίσεις (29). Στο Νέστωρα Χρυσούπολης σ’ αυτό το εξάμηνο είχε 10 συμμετοχές (όλες βασικός). Ο Νίκου έχει σημειώσει και 7 τέρματα».

Να σημειωθεί ότι οι δύο παραπάνω παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσεις προπονήσεις, ενώ θα πάρουν μέρος και στο φιλικό στις 18.30 με τον Ποσειδώνα Γερανίου, ομάδα Α’ τοπικό, προκειμένου να τους τσεκάρει και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωτσοβός.

Από την άλλη, η ανακοίνωση για τον Δελήμπαση ανέφερε: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αποχώρηση του Στέλιου Δελήμπαση.  Ο 28χρονος μέσος, έπειτα από δικό του αίτημα το οποίο υπέβαλλε στην ομάδα μας, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει και η διοίκησή μας το έκανε αποδεκτό. Καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του», ενώ για τον Κελαϊδή ήταν η εξής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αποχώρηση του Αντώνη Κελαϊδή.  Ο 22χρονος τερματοφύλακας έπειτα από δικό του αίτημα το οποίο υπέβαλλε στην ομάδα μας, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει με τη διοίκησή μας να το κάνει αποδεκτό. Καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

Τέλος, η ανακοίνωση για τον Μπερνεάνου, που αποχώρησε λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων: «Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ο Γιώργος Μπερνεάνουγ, αποχωρεί από την ομάδα μας λόγω του ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην πόλη όπου διαμένει μόνιμα, τα Χανιά. Ο 31χρονος προπονητής, αποχωρεί από την ομάδα μας και ο ΑΟ Επισκοπής του εύχεται να έχει καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του.

Μάλιστα, αποχωρώντας από το ανδρικό τμήμα, ο Γιώργος Μπερνεάνου με δική του επιστολή ανέφερε τα παρακάτω: ‘Είμαι υποχρεωμένος να αποχωρήσω απο το προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ Επισκοπής για οικογενειακούς λόγους. Θελω να  ευχαριστήσω την οικογενεια που λέγεται Επισκοπή και ολους τους συνεργάτες μου, για την υποστήριξη τους, που ξεπέρασε τον τυπικο επαγγελματισμό. Εύχομαι σε όλους υγεία και την επιτυχία των στόχων που εχουν δουλέψει τόσο σκληρά. Τέλος ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Μιχάλη Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και πανω από όλα για την εκτίμηση που μοιραστήκαμε’».