Βαθμολογία

Χίντινκ: «Γι' αυτό δεν ανησυχώ... »

Βλέποντας την αυτοπεποίθηση των παικτών του συνεχώς ν' αυξάνεται και την πίστη τους για βαθμολογική αναρρίχηση και αντεπίθεση στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος, ο Γκους Χίντινκ δεν ανησυχεί στον πάγκο της Τσέλσι, όπως ανέφερε μετά το 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  

«Από τη μια είμαι ικανοποιημένος με τον βαθμό γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως, από την άλλη, είχαμε καλές ευκαιρίες για να πάρουμε εμείς τη νίκη και δεν το καταφέραμε. Είχαμε τις απουσίες μας στο επιθετικό κομμάτι και έπρεπε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού αλλά και στις δικές μας ανάγκες που είχαν προκύψει. Σε γενικότερο πλαίσιο, όμως, είμαι χαρούμενος μετά το παιχνίδι.

Είναι ανησυχητική η κατάσταση στη βαθμολογία και η θέση στην οποία βρισκόμαστε, όμως, θ' ανησυχούσα περισσότερο αν δεν έβλεπα θέληση και αυτοπεποίθηση από τους ποδοσφαιριστές μου. Από τη στιγμή που τα βλέπω αυτά, αισιοδοξώ...Οι παίκτες μου έχουν μιλήσει μεταξύ τους στ' αποδυτήρια και ξέρουν ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η αρνητική κατάσταση, γι' αυτό και έχουν παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στα τελευταία τρία ματς».