Βαθμολογία

Σούλης: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό Βόλου»

Εδώ και μέρες ήταν ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σούλη Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό Βόλου, από τη στιγμή που διαπιστώθηκε πως τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά για τους Θεσσαλούς.

Η ομάδα της Μαγνησίας βλέπει τους παίκτες της να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον και ο έμπειρος προπονητής συνειδητοποίησε πως έτσι δεν μπορούσε να δουλέψει με αποτέλεσμα να φύγει, κάτι που επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαπαδόπουλο, στον οποίο εύχεται ότι καλύτερo στην καριέρα του».

Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος, λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που μου εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας. Πιστεύω ότι στο διάστημα της συνεργασίας μας έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου ότι καλύτερο στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, και φυσικά του φιλάθλους της ομάδας μας».