Βαθμολογία

Με απουσίες η επιστροφή στον Άρη

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν τη Δευτέρα (28/12) στις προπονήσεις, έχοντας απολαύσει μία εβδομάδα άδεια. Ο Νίκος Αναστόπουλος, πάντως, μέτρησε αρκετές απουσίες. Ραούλ Μπράβο και Σέρχιο Κόκε δεν έχουν ακόμα επιστρέψει, καθώς πήραν επιπλέον άδεια για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο Αλέξης Καλογέρης έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στη γάμπα από το ματς με τον Έβρο Σουφλίου. Μάλιστα, αναμένεται και να προφυλαχθεί από τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (30/12, 15.30) κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπάμπης Παυλίδης, που ξεκίνησε τρέξιμο, αλλά και ο Νίκος Γεωργιάδης. Την Τρίτη (29/12) υπάρχει απογευματινή προπόνηση, ενώ το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν κατά γκρουπ από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Παράλληλα, ο Άρης ενημέρωσε και για τα εισιτήρια του φιλικού ματς, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Νίκο Κυζερίδη.

Αναλυτικά: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ υπενθυμίζει ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την ομάδα του Ευόσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ (γενική είσοδος) και τα έσοδα θα δοθούν στο Νίκο Κυζερίδη.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι και αύριο, Τρίτη (29/12), από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (10:00-16:30), ενώ μεθαύριο, την ημέρα του φιλικού, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου».