Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μρντάκοβιτς ο Αγροτικός

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα και με τη βούλα είναι ο Μίλγιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «σταχυοφόροι» και ανακοινώθηκε.

Από το νέο έτος ο Σέρβος θα ανήκει και τυπικά στους Θεσσαλονικείς επιστρέφοντας έτσι στην Ελλάδα. Στη χώρα μας έχει παίξει στο παρελθόν τόσο με τη Βέροια όσο και με τον Λεβαδειακό, ενώ έχει εμπειρίες και από το κυπριακό πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 33χρονος φορ δήλωσε: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου από την ομάδα με έχουν κάνει να αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα. Νιώθω ότι ήρθα σε ομάδα πρώτης κατηγορίας, βλέποντας ότι οι υποδομές είναι άψογες και η συμπεριφορά όλων απόλυτα επαγγελματική.

Σέβομαι τον κύριο Στεφάνοβιτς ως άνθρωπο και προπονητή και μου αρέσει να δουλεύω και να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του. Όταν έμαθα ότι συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα, αυτομάτως ήξερα ότι αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και σημαντικές προοπτικές.

Η απόφαση μου έγινε ακόμα πιο σίγουρη μετά τη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Θεοδωρίδη, για τον οποίο είχα ακούσει ότι είναι από τους σημαντικότερους επενδυτές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γνωρίζοντας τον καλύτερα διαπίστωσα ότι έχει τη διάθεση να ανεβάσει το σύλλογο ψηλά. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ, ότι η ποιότητα των νέων συμπαικτών μου ήταν ακόμα ένα κίνητρο, καθώς πιστεύω ότι κάθε επιθετικός θα ήθελε να αγωνίζεται με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές στο πλάι του».