Βαθμολογία

Έπαιξαν για το Χαμόγελο του παιδιού (Εικόνες)

Την Δευτέρα (28/12) διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ φιλανθρωπικός αγώνας τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για το Χαμόγελο του παιδιού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν οι διαιτητές και ο ΣΕΠ της Λάρισας, καθώς και κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Για το Χαμόγελο του παιδιού παρευρέθηκε ο συντονιστής Θεσσαλίας κ. Γρηγόρης Λιογγαρίδης. Από την πλευρά της διαιτησίας παρόντες ήταν οι κ. Φαρμάκης, Νίτσας, Ζήλος και Κωστής. Επίσης την εκδήλωσε κάλυψαν τα ΜΜΕ που στέφθηκε από επιτυχία. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-5 με νικητές τον ΣΕΠ. Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι διαιτητές ήταν αρκετά προπονημένοι, αλλά και ο ΣΕΠ και έγινε ένα ωραίο παιχνίδι.

Πριν ξεκινήσει το ματς έγιναν και βραβεύσεις από τον ΣΕΠ και του διαιτητές προς τον εκπρόσωπο του Χαμόγελου. Στο 8’ ο Μπουρουζίκας έκανε το 1-0. Στο 23’ ανετράπη ο Φακίτσας και ο Γαραζανάκης με πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 30’ ο Μπουρουζίκας έκανε το 2-1.

Στο 43’ ο Ψαθάς το 2-2, στο 54’ ο Καπετάνιος το 2-3, στο 60’ ο Κυρίτσης το 2-4, στο 62’ ο Μπουρουζίκας το 3-2, στο 85’ ο Καπετάνιος το 3-5 και στο 90’ ο Γκόγκος το τελικό 4-5.  

Διαιτητές ΕΠΣΛ (Ζήσης Γρηγορίου – Σπύρος Τσιλίκης): Ρεντόπουλος, Τέγος Α., Καραγιάννης, Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Καραμπούλας, Κουκούλης, Νίτσας, Μπουμαρσόπουλος, Μαστοροδήμος, Τσιτσανούδης.

Έπαιξαν και οι: Πατέτσος, Γκόγκος, Αγγελούλης, Λάκης, Τέγος Δ., Καρδούλας, Μπορονίκος, Παλαμίδας, Θύμιου, Ακρίβος, Τσιρογιάννης, Ντελέζος, Βασιλός, Δελικούσης, Κυρίτσης, Καλισόπουλος, Χατζηλιόντας.

ΣΕΠ Λάρισας (Μανώλης Γαραζανάκης): Γκούλιος, Καρακάσης, Δοξαράς, Δραγατσίκης, Μαχούχας, Γαραζανάκης, Ψαθάς, Τασιούλας, Κοντοθανάσης, Φακίτσας, Τσάκος.

Έπαιξαν και οι: Καπετάνιος, Ζεϊμπέκης, Κυρίτσης, Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος, Χύτας, Ασίκογλου, Παπαδούλης, Μπακαρτζής, Μπακόλας.  

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη Α., Γκανάτσιου, Λανάρα. Στο δεύτερο μέρος: Τσιοφλίκη, Τσακνάκη, Ραμάϊ.