Βαθμολογία

Έπαιξαν για τον Δημήτρη Αγγλόπουλο (Εικόνες)

Την Κυριακή (27/12) και ώρα 12.30 το μεσημέρι διεξήχθη στο γήπεδο των Βουναίνων φιλανθρωπικός αγώνας για τον παίκτης της ομώνυμης ομάδας Δημήτρη Αγγλόπουλο που τραυματίστηκε την 7η αγωνιστική στον αγώνα Βούναινα – Μελιβοία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αποκατάσταση ρήξης χιαστού και τένοντα. Τώρα είναι στο στάδιο της αποθεραπείας στο κέντρο «Απολλώνειο» υπό τις οδηγίες του κ. Γιώργου Μπασδέκη.

Ο αγώνες έληξε ισόπαλος ανάμεσα στις δύο ομάδες (3-3) και είχε και τρία δοκάρια, δύο για τα Βούναινα και ένα για τον ΣΕΠ. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα ημίχρονα ήταν από 35 λεπτά. Στο 15’ ο Τασιούλας έκανε το 0-1, στο 33’ ο Χατζηλιάδης Κ. είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 33’ ο Τσακμακίδης Δ. έκανε το 1-1. Και στο 35’ το 1-2 ο Γαραζανάκης.

Στο 47’ ο Τσακμακίδης Γ. έκανε το 2-2, στο 58’ ο Τάτσης είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 60’ ο Χατζηλιάδης Μ. είχε οριζόντιο δοκάρι. Ο Αγγλόπουλος Λ. στο 69’ έκανε το 3-2 και στο 70’ ο Γαραζανάκης με πέναλτι το τελικό 3-3.

Παλαίμαχοι Βουναίνων: Χατζηλιάδης Δ., Μπάγκας Δ., Τσακλάνης Κ., Πασσιάς, Τσακμακίδης Γ., Αγγλόπουλος Γ., Σδράλης Β., Τσελέπης, Χατζηλιάδης Κ., Βαμβακίδης Β., Χατζηλιάδης Γ. Έπαιξαν και οι: Τσακμακίδης Δ., Χατζηλιάδης Α., Μοσχοβίτης, Γραβάνης Χ., Χατζηλιάδης Ι., Ριζόπουλος.

ΣΕΠ Λάρισας: Γκούλιος, Μαχούχας, Αγγελούλης, Καρακάσης, Ευαγγέλου, Ψαθάς, Καζαντζής, Τάκης, Δοξαράς, Ταυλαρίδης, Τασιούλας. Έπαιξαν και οι: Κορδίστας, Κυρίτσης, Δραγατσίκης, Κοκότσικας, Γαραζανάκης, Μικερτζής, Κυριαζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γκαραβέλης, Καραθάνος.

Παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος του Δήμου Κιλελέρ κ. Κώστας Φιλιππούλης, επίσης παρούσα ήταν και η πάντα χαμογελαστή γιατρός και τοπικός σύμβουλος Βουναίνων κ. Στέλλα Χαρακοπούλου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε γεύμα στην ταβέρνα του Κυριάκου Χατζηλιάδη. Το μενού εκτός από κρεατικά και κρασί είχε και πολύ νόστιμες πίτες από τις γυναίκες του χωριού.

Τον λόγο πήρε ο κ. Μανώλης Γαραζανάκης από τον ΣΕΠ ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στα Βούναινα για τον αγώνα φιλανθρωπικής σημασίας, επίσης συγχάρηκε τους διαιτητές για την πρωτοβουλίας του στον αγώνα που θα δώσουν την Δευτέρα (28/12) στο Αλκαζάρ όπου τα έσοδα θα διατεθούν για το Χαμόγελο του παιδιού.

Ακόμη μίλησε ο πρόεδρος των Βουναίνων κ. Γιώργος Μοσχοβίτης όπου έδωσε συγχαρητήρια από την πλευρά του για την μεγάλη συμμετοχή που είχε ο συγκεκριμένος αγώνας αφού ήταν για ιερό σκοπό.