Βαθμολογία

Ο Γιοκάνοβιτς στον πάγκο της Φούλαμ

Την πρόσληψη του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και πρώην προπονητή της Γουότφορντ, ανακοίνωσε η Φούλαμ. Οι «κότατζερς» βρίσκονταν σε αναζήτηση κόουτς εδώ και αρκετό καιρό, και αφού εξέτασαν αρκετούς υποψηφίους κατέληξαν στον 47χρονο Σέρβο, που μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος να ανακοινώσω ότι ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς θα έρθει στην Φούλαμ στο πόστο του πρώτου προπονητή. Εξετάσαμε πολλούς ποιοτικούς υποψηφίους για να βρίσκονται σε μία από τις καλύτερες θέσεις στο ποδόσφαιρο, και έκανα συνεντεύξεις προσωπικά στους περισσότερους από αυτούς.

Ενώ η αναζήτηση ήταν χρονοβόρα και κουραστική σε μερικές στιγμές της. Ήξερα ότι όταν θα τελειώσει η διαδικασία, η Φούλαμ θα έχει τον καταλληλότερο άνθρωπο για αυτήν την ευκαιρία και δοκιμασία. Το βιογραφικό του Σλάβισα και το πάθος του για την δουλειά φτάνουν στην κορυφή και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε στο Μότσπουρ Παρκ και το Κρέιβεν Κότατζ, ώστε να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους κατεύθυνση κατά το δεύτερο μισό της σεζόν» ανέφερε στην σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του συλλόγου, Σαχίντ Καν.