Βαθμολογία

Κλοπ: «Σημαντικό που κερδίσαμε την Λέστερ»

Στην σημαντικότητα της νίκης (1-0) απέναντι στην πρωτοπόρο Λέστερ, που μέχρι σήμερα ήταν η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που είχε ηττηθεί μόλις μία φορά, στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Μετά από τέσσερα ματς χωρίς αποτέλεσμα, η νίκη ήταν πολύ σημαντική σήμερα. Όλοι ξέρουν πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Λέστερ. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, αλλά έπρεπε να αλλάξουμε. Όταν μπήκε ο Μπεντέκε αντί του Ορίγκι, δεν ήταν τόσο ζεστός. Δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις αμέσως στο ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος, βοήθησε την ομάδα και σκόραρε το γκολ. Για τον Ντιβόκ ελπίζω πως δεν είναι τόσο σοβαρό.

Σκοράραμε σε μία φάση που τα παιδιά έδειξαν με τον πιο σπουδαίο τρόπο τις ικανότητές τους σε μικρό χώρο. Δεν απειληθήκαμε στο παιχνίδι. Ήταν μια νίκη που αξίζαμε. Κάναμε ένα ματς όπως ακριβώς πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις και με τέτοιους αντιπάλους. Είναι πολύ σημαντικό που μπορέσαμε να κερδίσουμε την πρωτοπόρο. Το προσπάθησαν και άλλες ομάδες και δεν τα κατάφεραν» ανέφερε.