Βαθμολογία

Χίντινγκ: «Δύσκολη η τετράδα, αλλά θα την κυνηγήσουμε»

Ο Γκους Χίντινγκ χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές την ισοπαλία με την Γουότφορντ και τόνισε πως θέλει να δει από τους παίκτες του πάθος για διάκριση και μια θέση στην τετράδα, όσο αυτό είναι ακόμη μαθηματικά εφικτό. Τι είπε για Ντιέγκο Κόστα, που χάνει το ματς με την Γιουνάιτεντ λόγω καρτών.

«Στην τελική είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Πρέπει να σεβαστούμε την Γουότφορντ γιατί κερδίζει συνεχώς και έχεις πολύ συνεπείς επιθετικούς. Βασικά, ίσως να αξίζαμε και κάτι παραπάνω. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και σε μια άτυχη στιγμή ο Όσκαρ γλίστρησε στο πέναλτι.

Όταν ο Κόστα είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνει, όπως σήμερα, είναι πολύ καλός και ωφελεί πάρα πολύ την ομάδα. Δεν θα παίξει με την Γιουνάιτεντ την Δευτέρα, κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτούμε πως θα αντιμετωπίσουμε. Ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος ο Αζάρ, που επέστρεψε στις προπονήσεις, ολοκληρώνοντας δύο» ανέφερε και στην συνέχεια μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου στην απόλυση του Μουρίνιο, το ματς με την Γιουνάιτεντ και την τετράδα:

«Ο κόσμος μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Δεν πρέπει να το υποτιμάμε και πρέπει να τους δίνουμε την ελευθερία να λένε αυτό που θέλουν. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και αυτό είναι το μοναδικό που μας απασχολεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Κάθε Τσέλσι-Γιουνάιτεντ είναι σπουδαίο παιχνίδι και αυτό δεν μπορεί να είναι διαφορετικό. Ελπίζω ότι θα δείξουμε πόσο θέλουμε να το κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να μπούμε τετράδα. Πρέπει να κερδίζεις τα ματς σου και φυσικά να εξαρτάσαι από τους αντιπάλους σου. Όμως θέλω να βλέπω διάθεση από τους παίκτες για την επίτευξη αυτού του στόχου όσο είναι μαθηματικά εφικτός».