Βαθμολογία

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως τραυματίστηκε ο Κομπανί»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε το νέο τραυματισμό του Βενσάν Κομπανί στο ματς με την Σάντερλαντ, εννέα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο χορτάρι, λέγοντας πως δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους συνέβη. «Έκανε καλό ζέσταμα και δούλευε κανονικά μέσα στην εβδομάδα» σχολίασε ο Χιλιανός, που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν νομίζω ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε μια καλή εμφάνιση, παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες έδειξαν μερικές πολύ καλές ατομικές εμφανίσεις. Το μόνο κρίμα είναι ο τραυματισμός του Κομπανί.

Η εμφάνιση της ομάδας είναι η πιο σημαντική. Νομίζω ότι επιστρέψαμε στα κανονικά μας επίπεδα. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε από εκεί. Μόλις τελειώσαμε τον πρώτο γύρο αγώνων. Τώρα πρέπει να παίξουμε με την Λέστερ. Κανείς δεν κερδίζει τον τίτλο από τον Δεκέμβριο, αλλά δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Στο δεύτερο μισό της σεζόν πρέπει να παίζουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και να διαμορφώνουμε τα παιχνίδια στα μέτρα μας. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε σε τέτοιο επίπεδο εμφανίσεων» ανέφερε και προσέθεσε:

«Ναι, ο τραυματισμός του Κομπανί είναι στην γάμπα. Κανείς δεν καταλαβαίνει. Έκανε καλό ζέσταμα και δούλευε μέσα στην εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι δύσκολο να το καταλάβουμε. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε την αιτία του κακού και σε αυτό επικεντρώνουμε την προσοχή μας».