Βαθμολογία

«Έκλεισε» Μρντάκοβιτς ο Αγροτικός Αστέρας

Ενισχύεται κι άλλο ο Αγροτικός Αστέρας. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης σε Μέσο της Σερβίας, ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενισχύσει τους «σταχυοφόρους».

Ο 33χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βοϊβοντίνα, στην οποία δεν έπαιρνε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γκόραν Στεφάνοβιτς να παίξει ξανά υπό τις οδηγίες του, αυτή τη φορά στον Αγροτικό. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στη Βέροια, ενώ ο Μρντάκοβιτς είχε ένα σύντομο πέρασμα και από τον Λεβαδειακό.

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση του Γκόραν Στεφάνοβιτς. Μετακόμισε στην Ελλάδα πριν από λιγότερο από έναν μήνα και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε ξανά. Επέλεξα ένα καλό περιβάλλον και έμαθα σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μακρόπνοα σχέδια να φτάσουν στην ελίτ», ανέφερε σχετικά με την απόφασή του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την Κυριακή (27/12) θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και μία ημέρα αργότερα θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.