Βαθμολογία

«Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος για τον Φωστήρα»

Εξαιρετικά πηγαίνει έως τώρα ο Φωστήρας τη φετινή σεζόν. Ο «Φονέας» δείχνει ικανός να επιστρέψει στη Β' Εθνική από τη στιγμή που οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και βρίσκεται στο +3 από τον Ιάλυσο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον προπονητή του, η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτό είπε με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» ο Κώστας Ψυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι είναι περήφανος για ό,τι έχουν καταφέρει οι παίκτες του.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο το έργο μας, αλλά καθίσαμε κάτω δουλέψαμε και ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, το έχουμε πετύχει με δουλειά. Η ομάδα ήταν χωρίς δελτίο και τώρα είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας με σχεδόν μηδενικό μπάτζετ.

Αξίζουν μπράβο σε όλους όσους από το καλοκαίρι έχουν βοηθήσει. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο που πίστεψε από την αρχή και μας στηρίζει. Λειτουργούμε σαν οικογένεια. Και ξέρουμε τι θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι και το 2016. Βέβαια να μην ανησυχούν κάποιοι, δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του «Φονέα» απολαμβάνουν την τετραήμερη άδειά τους, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη (24/12). Έτσι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (28/12).