Βαθμολογία

Τέλος ο Στασινόπουλος από τη Ζάκυνθο!

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ο Δημήτρης Στασινόπουλος, αφού είπε «ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον κόσμο», ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη Ζάκυνθο, έπειτα από 3,5 χρόνια και 43 συμμετοχές.

Φέτος, ωστόσο, ο 22χρονος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του (μόλις δύο συμμετοχές, από μία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να αποχωρήσει. Η σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή:

«Όταν για κάτι έχεις πονέσει, έχεις πεινάσει, έχεις κλάψει, τότε τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψεις την αγάπη σου γι’ αυτό. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και πολλές φορές, όχι όπως θα το ήθελες.

Η απόφασή μου να αποχωρήσω από την ομάδα ήταν δύσκολη, μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας μου στο νησί και φορώντας για 43 επίσημα παιχνίδια τη φανέλα της Ζακύνθου, πολλοί και διάφοροι λόγοι με έκαναν να καταλήξω πως ο κύκλος μου σε αυτή την ομάδα έκλεισε.

Φεύγοντας γεμάτος εμπειρίες θα ήθελα να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον κόσμο της Ζακύνθου για την αγάπη του και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Καλές γιορτές σε όλους και υγεία πάνω απ’ όλα!»