Βαθμολογία

Θεοδωρίδης: «Θέλω έναν ισχυρό Αγροτικό Αστέρα»

Ευχές για τη νέα χρονιά που ελπίζει να βρει τον Αγροτικό Αστέρα ακόμα πιο ισχυρό έστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ο Ηλίας Θεοδωρίδης. Ο πρόεδρος των «σταχυοφόρων» δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να προοδεύει και να γίνει μεγαλύτερη.

Αναλυτικά: «Φίλες και φίλοι,

εκ μέρους της οικογένειας μου, των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των υπαλλήλων της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας και εμού του ιδίου, σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και το νέο έτος να επιφυλάσσει για όλους υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία.

Ειδικά στους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα, επί τη ευκαιρία της παρούσας επικοινωνίας μας, επιθυμώ να στείλω ένα πολύ προσωπικό μήνυμα: Να γνωρίζουν ότι και το 2016 θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να καταβάλω κάθε προσπάθεια και να παίρνω ακόμα και τις πιο δύσκολες αποφάσεις, ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει να προοδεύει και να μεγαλώνει. Θέλω αυτό που θέλετε και εσείς. Έναν ισχυρό Αγροτικό Αστέρα.

Με τις θερμότερες ευχές μου, 

Ηλίας Θεοδωρίδης – Πρόεδρος Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932».

Παράλληλα, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επισκέφθηκε τον εθελοντικό σύλλογο «Η Αντηρίδα» που βοηθά καθημερινά ασθενείς.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «H Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας βρέθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να επισκεφθεί τον εθελοντικό σύλλογο, “Η Αντηρίδα”.

Οι ποδοσφαιριστές Στέργιος Γιακουμής, Δημήτρης Γιάντσης και Γιάννης Καραμπάς, μαζί με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας και Marketing της Π.Α.Ε., Αχιλλέα Μανίκα, φιλοξενήθηκαν στα γραφεία της «Αντηρίδας» που βρίσκονται εντός του Νοσοκομείου και ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη συντονισμού των εθελοντών, κυρία Μελίνα Μελικίδου, για τη σπουδαία και αγαστή βοήθεια που προσφέρει ο σύλλογος εθελοντικά σε εκατοντάδες ασθενείς κάθε μέρα!

Αντηρίδα σημαίνει στήριγμα και αυτός ακριβώς κάνει ο σύλλογος με τη βοήθεια δεκάδων συνανθρώπων μας (όμως ο κύριος Στέλιος Μπαχαρίδης, στη φωτογραφία με την άσπρη μπλούζα), οι οποίοι παραμερίζουν τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις ακόμα και αυτή την περίοδο των εορτών, ώστε να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις λειτουργίες και τις ανάγκες των ασθενών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Η αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. παρέδωσε στο σύλλογο «Αντηρίδα» μία μεγάλη ποσότητα ρούχων εκ μέρους της οικογένειας του μεγαλομετόχου, του κ. Θεοδωρίδη. Τα ρούχα αυτά προορίζονται για δεκάδες άπορους ασθενείς, όλων των ηλικιών (υπάρχουν ασθενείς που δεν έχουν να φορέσουν τίποτα άλλο εκτός από τη νοσοκομειακή ρόμπα!). Φυσικά, όλοι μπορούν και αξίζει να υποστηρίξουν το έργο του εθελοντικού συλλόγου «Αντηρίδα», όχι μόνο για τους ασθενείς, αλλά και για τους εθελοντές, οι οποίοι είναι απλοί άνθρωποι που έχουν μεγάλη ευαισθησία για τα προβλήματα των συνανθρώπων τους. Για να μάθετε περισσότερα για το σύλλογο "H Αντηρίδα" επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.antirida.gr».