Βαθμολογία

«Τριάδα φέτος, άνοδος του χρόνου για τον Απόλλωνα»

Οι «Πόντιοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ο Γιάννη Αγτζίδη, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμη, αλλά προπονείται ήδη με την ομάδα, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Απόλλωνα.

Ο 23χρονος μέσος, που ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, ενώ έχει περάσει και από Δόξα Δράμας και Λάρισα, μίλησε στο Metropolis 95,5 για το νέο βήμα στην καριέρα του, τονίζοντας αρχικά: «Τα τυπικά μένουν. Είμαι παίκτης του Απόλλωνα. Είμαι Θεσσαλονικιός, ήθελα καιρό να παίξω στον Απόλλωνα. Ξέρουμε την ιστορία του συλλόγου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει. Είμαι καλά, πήρα παιχνίδια στην Επισκοπή και είμαι σε καλό επίπεδο».

Είπε, δε, για την εικόνα που έχει για τη νέα του ομάδα, αλλά και τον νέο του προπονητή: «Είδα και με τον Εθνικό Σερρών την ομάδα και μου άρεσε. Ο κ. Πολλαετίδης είναι πολύ καλός προπονητής, ενώ με βολεύει και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Παίζει επιθετικά και είναι πολύ θετικό αυτό. Θα κάνουμε καλή πορεία στον δεύτερο γύρο. Κοιτάμε να πάμε όσο καλύτερα φέτος, για να μπούμε στην τριάδα και να μπορέσουμε να ανέβουμε την επόμενη σεζόν».