Βαθμολογία

Δηλώσεις από την τελευταία προπόνηση του Τυρνάβου

Παραμονή Χριστουγέννων και αυτοί εκεί! Παίκτες και προπονητικό τιμ δεν το βάζουν κάτω και δείχνουν πόσο πολύ το θέλουν κάνοντας προπόνηση.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Το κλίμα ήταν άριστο, μια πραγματική οικογένεια και όλοι τους ήταν αισιόδοξοι για την συνέχεια. Στο athleticlarisa.gr μίλησε ο πρώτος αρχηγός Δημήτρης Λίταινας αλλά και ο δεύτερος και μεγαλύτερος σε ηλικία Ανδρέας Καρλιάμπας (28 χρονών), ο "φύλακας άγγελος" της εστίας Τάσος Παπαγιάννης και ο μαέστρος Μίλτος Ζιάκας για τον πρώτο γύρω και τι πιστεύουν για τον δεύτερο.

Καρλιάμπας: «Περιμέναμε κάτι καλύτερο»

Καρλιάμπας Ανδρέας (Ποδοσφαιριστής): «Για τον πρώτο γύρω, είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, παίκτες που έρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες οπότε για μία νεανική ομάδα όπως η δική μας είναι δυνατό. Για τους βαθμούς που συγκεντρώσαμε στον πρώτο γύρω, περιμέναμε κάτι καλύτερο όμως είμαστε κοντά στην ζώνη για να ξεφύγουμε με 18 βαθμούς οπότε ξεκινάμε το νέο έτος δουλεύοντας πολύ σκληρά στην διακοπή του πρωταθλήματος και πιστεύω κόντρα στον Πιερικό θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που βασίζεται στα τρεξίματα και αυτό το δουλεύουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα στον δεύτερο γύρω. Αλλά είναι νωρίς να μιλάμε αν έχουμε πέσει ή αν σωθήκαμε. Τέλος να θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία και το νέο έτος τα οικονομικά να πάν καλά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι».

Λίταινας: «Στο δεύτερο γύρο θα εμφανιστούμε καλύτεροι»

Λίταινας Δημήτρης (Ποδοσφαιριστής): «Ο πρώτος γύρος ήταν γύρος προσαρμογής για εμάς είμαστε μία καινούρια ομάδα, χρειαζόμασταν χρόνο αλλά το δουλέψαμε στις προπονήσεις με το προπονητικό τιμ. Πιστεύω κάναμε μια καλή συγκομιδή βαθμών και κλείσαμε καλά την χρόνια. Στο δεύτερο γύρο πιστεύω θα εμφανιστούμε καλύτεροι και σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι εμπειρίες του πρώτου γύρου. θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σε όλους».

Παπαγιάννης: «Θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Παπαγιάννης Τάσος (Ποδοσφαιριστής): «Στον πρώτο γύρω θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα αλλά τελειώσουμε με δύο πολύ σημαντικές νίκες. Στον δεύτερο πιστεύω θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία και θα ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν. Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλους».

Ζιάκας: «Αδικούμαστε από την συγκομιδή βαθμών»

Ζιάκας Μίλτος (Τεχνικός): «Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο των κόσμο καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας και αισιοδοξία. Τώρα για την ομάδα μας ξεκινήσαμε μια τελείως διαφορετική προσπάθεια πάμε σε μία διαφορετική προσέγγιση που θέλει η διοίκηση με επικεφαλή τον πρόεδρο της ομάδος. Αυτή η προσέγγιση απαιτεί πολύ δουλεία και να έχουμε πίστη. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από την συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο με βάση τις εμφανίσεις τις ομάδος όμως είμαστε σε καλό δρόμο και με απόλυτη σιγουριά ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ καλύτερος για εμάς και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την παραμονή της ομάδας. Το μοντέλο που ακολουθούμε είναι αυτό της νοικοκυροσύνης, της δουλείας και της μετεξέλιξης του συλλόγου σε μία ομάδα ισχυρή όπως αρμόζει η ιστορία της».

Εικόνες από την προπόνηση της Πέμπτης (24/12) στον Τύρναβο