Βαθμολογία

Tέλος και επίσημα από τον Αχαρναϊκό ο Αθανασίου

Μείον έναν παίκτη αριθμεί από την Τετάρτη (23/12) το ρόστερ του Αχαρναϊκού, καθώς επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Αθανασίου. Ο 23χρονος μέσος είχε τεθεί στο περιθώριο το τελευταίο χρονικό διάστημα και το «διαζύγιο» ήταν αναπόφευκτο, κάτι που επισφραγίστηκε με τη σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Αθανασίου. Να σημειώσουμε πως η συνεργασία λύνεται κοινή συναίνεση και πως εκ μέρους της διοίκησης ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης εύχεται στον κ. Αθανασίου καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει στο μέλλον». Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας του Μενιδίου παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο εν όψει Χριστουγέννων.

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Ενόψει των Χριστουγέννων η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός παρέθεσε γεύμα στους παίκτες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και τους εργαζόμενους σε γνωστή ταβέρνα της Λ. Πάρνηθος στις Αχαρνές. Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα και πολλές επιτυχίες στην ομάδα από το νέο έτος!

Να τονίσουμε πως οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με την προετοιμασία να βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς με εξαίρεση τις τρεις μέρες που θα πάρουν άδεια οι παίκτες ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».