Βαθμολογία

Ενίσχυση με Ποκόνγκ στον Κισσαμικό

Παίκτης του Κισσαμικού είναι από την Τετάρτη (23/12) ο Μούσα Ποκόνγκ, όπως ανακοίνωσε ο κρητικός σύλλογος. Ο Καμερουνέζος επιθετικός μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει καταγράψει θητεία σε Ηρακλή Ψαχνών και Τύρναβο, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την οριστική ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Άλλωστε, ο 28χρονος φορ έκανε προπονήσεις από το περασμένο καλοκαίρι με τους Κρητικούς, για να αποτελέσει πλέον επίσημο μέλος τους. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή Μούσα Ποκόνγκ (Moussa Pokong).

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 13 Αυγούστου 1987

Θέση: Επιθετικός

Ο Ποκόνγκ ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2011 για τον Ηρακλή Ψαχνών, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο χρόνια, ενώ αγωνίστηκε μιάμιση σεζόν στον Τύρναβο, όπου ήταν εκ των κορυφαίων παικτών την περασμένη σεζόν.

2011-2012 Ηρακλής Ψαχνών (Football League) 17 συμμετοχές-3 γκολ

2012-2013 Ηρακλής Ψαχνών (Football League) 12 συμμετοχές-2 γκολ

(Κύπελλο Ελλάδας) 1 συμμετοχή

2013-2014 (β') Τύρναβος (Football League) 6 συμμετοχές

2014-2015 Τύρναβος (Football League) 29 συμμετοχές-7 γκολ

(Κύπελλο Ελλάδας) 5 συμμετοχές

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

“Είμαι χαρούμενος που ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ από την αρχή της σεζόν στον Κισσαμικό και μπορώ πλέον να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου”».