Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Εμείς στη Σίτι... τη δουλειά μας»

Αν και δεδομένα έχει πάρει το μάτι του τα σενάρια και θα έχει ακούσει για τα περί διαδοχής του από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως το μοναδικό που τον ενδιαφέρει και για το οποίο είναι ανήσυχος, είναι η δουλειά στις προπονήσεις και τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι...   

 Ο Χιλιανός κόουτς λέγεται πως θα κάνει στην άκρη στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν για να πάρει τη θέση του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε λόγο για κακό timing με την κυκλοφορία όλης αυτής της φημολογίας για τον επόμενο σταθμό του Γκουαρντιόλα και τη πιθανή μετακόμισή του στην Αγγλία, όμως, ο Πελεγκρίνι υποστήριξε ότι κοιτάζει μονάχα τη δουλειά του και τίποτε άλλο.

«Οι παίκτες μου ξέρουν ακριβώς τι σκέφτομαι. Δεν ανησυχώ ούτε κάθομαι ν' ασχοληθώ με τις φήμες που κυκλοφορούν. Στον κόσμο ετούτο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δουλεύουμε και να παίζουμε καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας εμείς και ξεχωρίσουμε τη δουλειά από τα όσα συμβαίνουν και λέγονται γύρω μας» δήλωσε ο κόουτς των «πολιτών».