Βαθμολογία

Φάμπρεγας: «Όλοι μας απογοητεύσαμε τον Μουρίνιο»

Άλλος ένας που τοποθετήθηκε για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και τόνισε ότι είναι ξεκάθαρη ευθύνη των παικτών η αρνητική εξέλιξη για τον Πορτογάλο τεχνικό, έγινε ο Σεσκ Φάμπρεγας. Του ζήτησε συγγνώμη ο Πατ Νέβιν από το «BBC», ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου ο Ισπανός μέσος για να γίνει ξανά η Τσέλσι μεγάλη.   
 Ο διεθνής μέσος, με τοποθέτησή του μέσω social media, γνωστοποίησε ότι τα βρήκε με τον Νέβιν, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως ο Φάμπρεγας σε ανύποπτο χρόνο είχε τονίσει ότι αρνείται να κερδίζει για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Παράλληλα, παραδέχθηκε και ομολόγησε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απογοήτευσαν τον Μουρίνιο με το πρόσωπο που παρουσίαζαν μέσα στο γήπεδο, οδηγώντας τον «special one», στην απόλυση...

«Με μεγάλη μου χαρά άκουσα από τον Πατ Νέβιν ν' απολογείται και να διορθώνει τα σχόλιά του. Θέλω να επαναλάβω ότι είχα πολύ καλή σχέση με τον Ζοσέ Μουρίνιο και πάντοτε προσπαθώ ν' ακούω και να συνεργάζομαι σωστά με τον εκάστοτε προπονητή μου. Η ομάδα πάντοτε είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα. Όλοι μας απογοητεύσαμε τον προπονητή μας. Όλοι. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα επανέλθουμε και θα διορθώσουμε την κατάσταση. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε ξανά την Τσέλσι μεγάλη» έγραψε ο Φάμπρεγας.