Βαθμολογία

«Το μέλλον του Φαν Χάαλ κρίνεται από μια γκέλα»

Τους λόγους για τους οποίους ο Λουίς φαν Χάαλ παραμένει ακόμη στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχυρίζεται πως αποκαλύπτει το «ESPN», σύμφωνα με δημοσίευμα του οποίου ο Ολλανδός θα αποτελέσει παρελθόν εάν η ομάδα του δεν κερδίσει και τα δύο επόμενα παιχνίδια της.

Βάσει λοιπόν όσων ανέφεραν πηγές του αμερικανικού Μέσου, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» είπε στον Ολλανδό πως πρέπει να κερδίσει δύο από τα τρία παιχνίδια που είχε μπροστά του πριν από το παιχνίδι με τη Νόριτς για να μην αποτελέσει παρελθόν.

Έτσι, μετά την ήττα από τα «καναρίνια» δεν χωρούν περιθώρια για γκέλα στα ματς με Στόουκ και Τσέλσι, κάτι που σημαίνει πως ο Φαν Χάαλ ενδέχεται να αποχωρήσει είτε στις 26 του μήνα, είτε στις 28 είτε να κρατήσει την δουλειά ακόμη περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσον αφορά το deadline των διοικούντων θα ισχύσει και από 'κει και πέρα... βλέπουμε.

Κι αυτό γιατί (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) ο διάδοχός του δεν έχει ακόμη αποφασιστεί με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι αυτοί στους οποίους θα πέσει το βάρος. Φυσικά, όλα τα δημοσιεύματα δίνουν φαβορί τον Πορτογάλο που έμεινε ελεύθερος μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι, με τον Ισπανό να μοιάζει κλεισμένος από την συμπολίτισσα, Σίτι.