Βαθμολογία

Έγινε επαγγελματίας ο Σιαμπάνης

Τους ανθρώπους του Αγροτικού Αστέρα κέρδισε ο Νίκος Σιαμπάνης, ο οποίος εξασφάλισε το πρώτο του επαγγελματικό του συμβόλαιο στην καριέρα του με τους «σταχυοφόρους». Στις πρώτες του δηλώσεις ο 18χρονος επιθετικός τόνισε ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιοα υτή η εξέλιξη, ενώ σημείωσε ότι έχει πλέον ευθύνη να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Ευόσμου την Τετάρτη (23/12) ανέφερε:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ίσως έκανε στον Νίκο Σιαμπάνη το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε με τους «σταχυοφόρους» το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Γεννημένος στις 11/4/1997, ο Σιαμπάνης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή και δήλωσε τα παρακάτω στο agrotikosasterasfc.gr σχετικά με την εντυπωσιακή του πρόοδο φορώντας την «πράσινη» φανέλα: ‘Είναι μεγάλη μου τιμή που υπογράφω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας μου με μία ιστορική ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο και έχει μεγάλους στόχους για το μέλλον. Έχω τη σημαντική ευθύνη πλέον να δικαιώσω με σκληρή δουλειά όλους όσους πιστεύουν σε μένα’».