Βαθμολογία

Ρανιέρι: «Αν ο κόσμος θέλει να ονειρεύεται, δεν θα τον ξυπνήσω»

Το ελεύθερο στο όνειρο έδωσε στον κόσμο της Λέστερ ο Κλάουντιο Ρανιέρι, που με τον δικό του τρόπο ευχήθηκε ανάλογη πορεία στο μέλλον με αυτή που έχει κάνει ως τώρα η ομάδα του. Από... έναν Ρίγιαντ Μάχρεζ χαρακτήρισε τους Φιλίπε Κουτίνιο και Άνταμ Λαλάνα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο και του Γιούργκεν Κλοπ πριν το ματς των «αλεπούδων» με την Λίβερπουλ.

«Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες και τον κόσμο μας. Εάν οι οπαδοί μας ονειρεύονται, δεν θέλω να τους ξυπνήσω. Πρέπει να απολαύσουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε ελεύθερα και χωρίς πίεση. Εάν ο κόσμος μιλάει για σένα, τότε το απολαμβάνεις και συνεχίζεις να παίζεις.

Στην έδρα της Λίβερπουλ η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό εάν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί. Έχουμε τον Μάχρεζ, αλλά αυτοί έχουν δύο Μάχρεζ. Τον Κουτίνιο και τον Λαλάνα. Η κατοχή είναι σημαντική αλλά δεν πρόκειται για το καλύτερο προσόν μας. Γιατί να δείξουμε κάτι τέτοιο; Είμαστε δυνατοί γιατί στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας. Εκτιμώ πολύ τον Κλοπ. Τον είδα πέρυσι στην Ντόρτμουντ και είδα πως δούλευε. Η Λίβερπουλ έχει έναν πολύ καλό προπονητή».