Βαθμολογία

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Παναργειακού

Σε νέο κύκλο διοικητικής αστάθειας μπήκε από την Τρίτη (22/12) ο Παναργειακός, καθώς ανακοινώθηκε η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου. Με σχετική ανακοίνωση οι ιθύνοντες των «λύκων» δηλώνουν απογοητευμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μετά και την ήττα της περασμένης Κυριακής (20/12) από τη Χαλκίδα, όπως και αηδιασμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση για την προσεχή Δευτέρα (28/12), ώστε να φανεί αν υπάρχουν υποψήφιοι για τη διάδοχη κατάσταση. Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Παναργειακός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, πως όλες οι δεσμεύσεις που ανέλαβε στις 20 Σεπτεμβρίου, έχουν εκπληρωθεί στο ακέραιο. Αναλάβαμε μία διαλυμένη ομάδα, η οποία όχι μόνο πρόλαβε να κατέβει στο πρωτάθλημα που ξεκινούσε μια εβδομάδα αργότερα, αλλά κατάφερε να είναι ανταγωνιστική και να το διεκδικεί κιόλας επί ίσοις όροις, όντας 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπάρτη. Οι παίχτες ξεκίνησαν χωρίς προετοιμασία, χάρη όμως στη δουλειά του προπονητή μας κ του τιμ του, η ομάδα διέγραψε μία εκπληκτική πορεία. Φυσικό αποτέλεσμα ήταν η κόπωση και η αγωνιστική “κοιλιά”.

Απογοητευμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ειδικότερα μετά το εντός έδρας άτυχο αποτέλεσμα με την Χαλκίδα, και αηδιασμένοι με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφασίζουμε ομόφωνα να παραιτηθούμε, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο σε όποιους πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς. Προκηρύσσεται γενική συνέλευση για τη Δευτέρα 28/12/2015. Ο τόπος που θα λάβει χώρα, καθώς και η ακριβής ώρα, θα ανακοινωθεί εγκαίρως».