Βαθμολογία

Μοιρασμένα όλα στην Αμυγδαλέα

Αετός Αμυγδαλέας και Δήμητρα Γιάννουλης αναμετρήθηκαν την Τρίτη (22/12) και πήραν στο φινάλε από έναν βαθμό στο τελικό 0-0. Το παιχνίδι ήταν δυνατό ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες, παίζονταν στο κέντρο αφού και οι δύο ομάδες κρατούσαν καλά στην άμυνα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φάσεις ήταν λιγοστές και αυτές τις είχε η Γιάννουλη η οποία θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αμυγδαλέα είχε τουλάχιστον 4 βασικές απουσίες και δεν είχε καθόλου αλλαγές.

Το πρώτο ημίχρονο ξεχώριζε η Γιάννουλη και στο δεύτερο μέρος μπήκε καλύτερα η Αμυγδαλέα. Καμία όμως από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βάλει γκολ και έτσι συνεχίζουν να ισοβαθμούν.

Στο 30' καλό δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά του Κατσαμάκα η μπάλα άουτ. Στο 71' ωραία ξέφυγε από δεξιά ο Μπαμπάλης έσπασε στον Κατσαμάκα που βρέθηκε σε θέση για σουτ αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό.

Στο 77' και 79' ωραία ξέφυγε ο Μακρής και έβγαλε σέντρα στους Χατζηγρηγορίου Κ. και Μανάκα που βρέθηκαν σε καλή θέση έστειλαν την μπάλα άουτ.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Ευαγγελούλης, Καφφές, Βαϊτσης, Σιούτας, Τσιτουρτζής (91' Οικονόμου), Γραμμένος, Ανδριανόπουλος (35' λ.τ. Μαυρουδής Α.), Κυριάκος, Πίρε.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Γκουντρουμπής, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Μπαμπάλης, Μανάκας, Κατσαμάκας (90' Μαντζαφλάρας), Χατζηγρηγορίου Αν. (46' Χατζηγρηγορίου Κ.), Μακρής.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Δεληγιάννη Α., Κοτούμπας.