Βαθμολογία

Δί(χ)ως νικητή

Ο Αετός Μακρυχωρίου φιλοξένησε τον Φαλανιακό και ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ισοφαρίστηκαν στην επανάληψη απο τον Νικούλη.

Ο Αλατάς και ο Ιγγλέζος προσπάθησαν να σκοράρουν για τον Φαλανιακό χωρίς να τα καταφέρουν μέχρι το 22' όπου μετά απο σέντρα του δεύτερου ο Αλατάς με κεφαλιά θα κάνει το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 75' με τον Τέα να κάνει σέντρα και τον Νικούλη με κεφαλιά να σκοράρει. Χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Πρώτα οι φιλοξενούμενοι με τους Αλατά, Ιγγλέζο, Κόκκινο και Χριστιανίδη και οι γηπεδούχοι δύο με τον Κουσιόρα.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωσταντίνου, Καμπέτας, Δάσιος Γ., Δάσιος Δ.(25' λ.τ Παυλόπουλος), Πολύζος, Καλπίας, Παπαδημητρίου, Αργύρης (65' Νικούλης), Δαλαμπύρας, Γκαραλιάκος (46' Κουσιόρας), Τέας.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Πατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κόκκινος (70' Λυγούρας), Λιλολάρι, Παπαγεωργίου (62' Αλεξανδρής), Μπλέντι, Πανταζής, Ιγγλέζος (85' Χριστιανίδης), Αλατάς.

Διαιτητής: Κορέστης. Βοηθοί: Νίκζας, Τέγος Δ.