Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Παρουσιαστήκαμε αφελείς και το πληρώσαμε»

Ως ένα «γερό χαστούκι» χαρακτήρισε την ήττα από τον Εργοτέλη ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής της Κέρκυρας παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του… παρασύρθηκαν από τα προβλήματα του αντιπάλου και τον υποτίμησαν με αποτέλεσμα τελικά να το πληρώσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν μία ήττα εκτός προγράμματος. Δώσαμε μάχη να αλλάξουμε πράγματα στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Εκεί που κάτι είχαμε πετύχει, εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο επίθεση. Πιέσαμε τα παιδιά να καταλάβουν ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με ταχύτατους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μείναμε όμως στα προβλήματά της, τις απουσίες, ότι δεν έρχονταν οι ξένοι και δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ότι ήταν ένα σπουδαίο ματς. Να ηρεμήσουμε στη διακοπή, να τρέξουμε και να βρούμε την ισορροπία μας.

Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να ψάξουμε βαθμούς σε άλλα ματς. Όχι ότι μείναμε πίσω, αλλά είχαμε μπει σε μια σειρά και φτύσαμε αίμα για να πάρουμε κάποια αποτελέσματα απέναντι στη Λαμία και τον Παναιγιάλειο.

Μείναμε στα προβλήματα του Εργοτέλη, ενώ είχαμε πει ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όταν βρει χώρους. Παρουσιαστήκαμε αφελείς και το πληρώσαμε. Να μας γίνει μάθημα. Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν είσαι αυτός που πρέπει. Δεν αποφύγαμε το γερό χαστούκι. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα».