Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Θα άλλαζε όλο το παιχνίδι το πέναλτι»

πογοητευμένος από την ήττα (1-0) του Ολυμπιακού Βόλου στην Καλλιθέα εμφανίστηκε, τη Δευτέρα (21/12), ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Σούλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα για τη νίκη της. Για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά πολλές φορές κερδίζει αυτός που είναι πιο έξυπνος ή που στήνεται καλύτερα μέσα στο γήπεδο τακτικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καλλιθέα, που από τη μέση και μπροστά έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες».

Για τη φάση του πέναλτι, δε, σημείωσε: «Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Καλλιθέας, θεωρώ ότι υπάρχει μια φάση με τον Ντεπέτρις που κρίνει το παιχνίδι, γιατί θεωρώ ότι είναι πέναλτι. Αν δινόταν, θα έμεναν με 10 παίκτες και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι».

Από εκεί και πέρα, δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ξέραμε ότι η Καλλιθέα θα ψάξει το γκολ στη αντεπίθεση με τους γρήγορους παίκτες που έχει. Στο δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε αρκετά μακριά από την περιοχή μας τους παίκτες της Καλλιθέας και προσπαθήσαμε να βγούμε και εμείς από τα καρέ μας. Έγινε αυτή η φάση, το σουτ απ’ έξω και έτσι κέρδισε η Καλλιθέα» και έκλεισε προσθέτοντας: «Το θέλαμε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί βάλανε τα πόδια τους, δώσανε μάχες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».