Βαθμολογία

Στο πλευρό του Κυζερίδη οι παίκτες του ΟΦΗ

Ο αγώνας του Νίκου Κυζερίδη έχει συγκινήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, με αρκετές ομάδες να εκφράζουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εξέδωσαν τη Δευτέρα (21/12) ανακοίνωση, στην οποία εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα βγει νικητής και θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦΗ εκφράζει τις θερμότερες ευχές για τον συνάδελφο , μεγάλο αθλητή και σπουδαίο άνθρωπο Νίκο Κυζερίδη, που με αυταπάρνηση, θάρρος και θέληση δίνει τον πιο μεγάλο αγώνα της ζωής του. Ο Νίκος θα νικήσει γιατί ο αγώνας του στηρίζεται από όλη την ελληνική αθλητική οικογένεια και όχι μόνο. Θα νικήσει γιατί ξέρει να μάχεται μέχρι τέλους, με την οικογένεια του πάντα δίπλα του. Ο Νίκος Κυζερίδης θα γυρίσει στα γήπεδα έχοντας πάρει το πιο πολύτιμο τρόπαιο της ζωής του. Τις άγιες αυτές ημέρες, ο αγώνας του συναδέλφου μας Νίκου γίνεται φάρος που φωτίζει τις ψυχές όλων μας. Με πίστη και προσευχή ξέρουμε ότι ο Νίκος μπορεί να τα καταφέρει και να γυρίσει στα γήπεδα, εκεί που διέπρεψε, εκεί που μαχόταν μια ζωή…».

Στα αγωνιστικά, η νίκη επί του Ηλυσιακού έφερε χαμόγελα και ο Νίκος Γκουλής αποφάσισε να «χαρίσει» στους παίκτες την προπόνηση της Τρίτης (22/12) κι έτσι μετά την προπόνηση της Δευτέρας (21/12) έδωσαν ραντεβού για μία εβδομάδα μετά.

Παράλληλα, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Άρη Βλάχου δείχνουν ότι δεν είναι τόσο σοβαρός. Πιθανότατα πρόκειται για κάκωση στο γόνατο, αλλά σαφής εικόνα θα υπάρχει μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής την Τρίτη (22/12).