Βαθμολογία

«Διαζύγιο» Πύρασου με Κοντοβά

Έκλεισε ο κύκλος του Παναγιώτη Κοντοβά στον Πύρασο. Έπειτα από 1,5 χρόνο παραμονής στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου, ο 32χρονος επιθετικός,ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Γ.Σ. Αλμυρό, προχώρησε σε δήλωση.

Σε αυτήν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έμαθα να κατακτώ κύπελλα και πρωταθλήματα, διακρίσεις και άνοδο στη Γ’ Εθνική όλα αυτά τα χρονιά με την Αργώ στο στήθος», ενώ ευχήθηκε στον Πύρασο να πετύχει τους φετινούς του στόχους. Ο Κοντοβάς θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι την Τετάρτη (23/12) κόντρα στον Θησέα Αγριάς για το Κύπελλο.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Μια μεγάλη κατά τη γνώμη μου ποδοσφαιρική πορεία με τη φανέλα του Πυράσου έφτασε στο τέλος της. Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με τους ανθρώπους της διοίκησης και όλους τους ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια. Έκανα φίλους, μόνο φίλους. Πιστεύω ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι, για να βρίσκεται ο Πύρασος σ’ αυτό το επίπεδο. Έμαθα να κατακτώ κύπελλα και πρωταθλήματα, διακρίσεις και άνοδο στη Γ’ Εθνική όλα αυτά τα χρονιά με την Αργώ στο στήθος, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν ότι στις λύπες η ομάδα δένονταν ακόμη περισσότερο. Εύχομαι ο φετινός στόχος να βγει εις πέρας. Ο Πύρασος ήταν, είναι και θα είναι η ποδοσφαιρική μου οικογένεια. Δε θα σας ξεχάσω ποτέ, όπως πιστεύω να κάνετε κι εσείς το ίδιο. (Κοντοβάς Παναγιώτης Νο10)».