Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε ο Παπαδημητρίου

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Σίμος Παπαδημητρίου μέσω ανακοίνωσής του τη Δευτέρα (21/12) με αφορμή την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του Φωκικού. Η εταιρεία μάνατζμεντ ποδοσφαιριστών Altius Fortius Agentius, επικεφαλής της οποίας είναι ο γνωστός αδειοδοτημένος διαμεσολαβητής μεταγραφών ποδοσφαιριστών, Στέλιος Βραδέλης, θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, κάτι που είχε γίνει γνωστό από την περασμένη Παρασκευή (18/12), βοηθώντας οικονομικά αλλά και πλαισιώντας τα εναπομείναντα μέλη της προηγούμενης διοίκησης.

Πριν το διοικητικό συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση λοιπόν, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα επικυρωθούν οι αποφάσεις, ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου της Άμφισσας, Σίμος Παπαδημητρίου αποχαιρέτησε την ομάδα, σημειώνοντας πως ήταν τιμή που την υπηρέτησε ως πρόεδρος για δέκα χρόνια, ωστόσο σημειώνει πως «μπορεί μέσα μου να έχω μια πικρία, όπως άλλωστε θα συνέβαινε στον καθένα, κρατάω όμως ως ανάμνηση μόνο τις όμορφες στιγμές που έζησα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παπαδημητρίου:

«Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησε πλέον ο νέος κύκλος για την ομάδα μας. Ενώ είχε προηγηθεί ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, ανέλαβα ξανά τον Φωκικό μαζί με άξιους συνεργάτες στο Διοικητικό Συμβούλιο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και ενώ δεν είχε δηλώσει συμμετοχή ούτε καν στο τοπικό πρωτάθλημα της Φωκίδας για το Κύπελλο.

Κάτι μου έλεγε να το κάνω και κάλο καλό θα προκύψει…

Ενώ ξεπεράσαμε το φάσμα της διάλυσης, προσπαθήσαμε την τελευταία στιγμή και με πίεση χρόνου να επιλέξουμε προπονητή και ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούμε μετά από 3 μέρες την πρώτη αγωνιστική με τον Αιγινιακό στην Άμφισσα. Εγώ πάντα είχα στο μυαλό μου διάδοχη κατάσταση και θα έκανα το παν για να βρεθεί εφόσον εξαντλήθηκα ηθικά και οικονομικά αυτά τα χρόνια. Είχα δηλώσει ότι θα τρέξουμε την ομάδα μέχρι τις γιορτές και μέσα σε αυτό το διάστημα ίσως βρεθεί λύση που τελικά επιβραβεύει την απόφασή μου να φτάσουμε ως εδώ.

Βρέθηκε η διάδοχη κατάσταση η οποία θα θέσει τους στόχους και τις προοπτικές και θα συνεχίσει την ομάδα χωρίς εμένα και χωρίς να έχω ουδεμία θέση στο νέο Δ.Σ που θα προκύψει.

Στη συνάντηση που έγινε με τη νέα ιδιοκτησία -και μετά από απαίτησή της να μην είμαι παρών- παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού μου συμβουλίου που έθεσαν όλα τα προβλήματα και έκαναν αναλυτικά ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα και τους όρους συνεργασίας η οποίοι έγιναν αποδεκτοί.

Απομένει μόνο η επίσημη οριστικοποίηση της συμφωνίας και της συνέχειας της ομάδος. Καλώ όλους τους φίλους του Φωκικού να πάρουν θέση και να συμμετέχουν στις αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας και να στηρίξουν το νέο Δ.Σ.

Καλώ επίσης και όλους αυτούς που δεν έρχονταν στο γήπεδο επειδή… εγώ ήμουν το πρόβλημα να βοηθήσουν τη νέα κατάσταση και να γυρίσουν πίσω.

Εύχομαι στον αγαπημένο μου Φωκικο που αγάπησα και πλήρωσα όσο κανένας άλλος καλή συνέχεια με επιτυχία και χαρές.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους, όλους αυτούς που βοήθησαν την προσπάθειά μας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ για την αγάπη και τη στήριξή τους στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν πρόεδρος και ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές.

Μπορεί μέσα μου να έχω μια πικρία, όπως άλλωστε θα συνέβαινε στον καθένα, κρατάω όμως ως ανάμνηση μόνο τις όμορφες στιγμές που έζησα. Ζητώ συγνώμη για πιθανά λάθη που έκανα. Το σημαντικότερο είναι να μην ξεχάσει ποτέ κανείς πόσο καθαρή και έντιμη ομάδα είχαμε και τι όνομα αποκτήσαμε σε όλη την Ελλάδα.

Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα την ομάδα για 10 χρόνια ως πρόεδρος, εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ που θα προκύψει. Καλές γιορτές και με επιτυχίες το 2016.

Τέλος ενημερώνω ότι οποιαδήποτε ανακοίνωση ή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ομάδα δεν θα προέρχεται πλέον από εμένα αλλά από την ομάδα των μελών που θα συνθέσει το νέο Δ.Σ».

Με τιμή και εκτίμηση
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Φωκικού,
Σίμος Παπαδημητρίου