Βαθμολογία

Κλοπ: «Τα χάσαμε, σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έψαξε για δικαιολογίες. Ναι μεν θεωρεί ότι κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ της Γουότφορντ- αφού είχε προηγηθεί φάουλ στον Μπόγκνταν- όμως όπως επεσήμανε, αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν η κακή αντίδραση της Λίβερπουλ.  

«Κάναμε κακή αρχή στο παιχνίδι. Φυσικά ο Μπόγκνταν έπρεπε να πιάσει την μπάλα και να την κρατήσει στη φάση του πρώτου γκολ. Έχω δει ξανά τέτοιες φάσεις, ήταν φάουλ, αλλά το 1-0 έγινε και η αντίδραση μας μετά ήταν κακή. Χάσαμε το μυαλό μας και σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Το δεύτερο γκολ ήταν εύκολη φάση, μπορούμε να αμυνθούμε πολύ καλύτερα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι στο πρώτο ημίχρονο και αλλάξαμε πολλά στην επανάληψη. Η αρχή μας ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει δύο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε και τελικά δεχτήκαμε το τρίτο. Τέλος του παιχνιδιού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στη φάση του πρώτου γκολ της Γουότφορντ και το φάουλ υπέρ της Λίβερπουλ που δεν δόθηκε:

«Στην αρχή της φάσης ο Μπόγκνταν κάνει το λάθος (σε έξοδο), όμως μετά πιάνει την μπάλα με τα δύο του χέρια. Την ελέγχει ο τερματοφύλακας, κρατάει την μπάλα. Νομίζω ότι ο διαιτητής δεν είδε το φάουλ που του έγινε. Ήταν λάθος απόφαση, όμως εμείς στη συνέχεια πήραμε περισσότερες λάθος αποφάσεις στο γήπεδο».

Όσον αφορά την αναγκαστική αλλαγή του Σκρτελ στο 40' και τη σοβαρότητα αυτής, απάντησε: «Είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιος θα μπορέσει να τον καλύψει το διάστημα που έρχεται. Κανείς δεν έχει ξεκουραστεί. Τώρα θα πρέπει να δούμε ποιος είναι διαθέσιμος για την Boxing Day».