Βαθμολογία

Αποφάσισε να παραιτηθεί μετά το ματς της Πάτρας ο Τεννές!

Σε αναζήτηση προπονητή θα υποχρεωθεί ο Απόλλων Σμύρνης από το βράδυ της Δευτέρας (21/12)! Και αυτό καθώς ο Μπάμπης Τεννές αποφάσισε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μετά το ματς των «κυανόλευκων» στο Παμπελοποννησιακό κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ο έμπειρος κόουτς γνωστοποίησε την απόφαση του στη διοίκηση της ΠΑΕ (μάλιστα, πληροφορίες του a-sports.gr τον θέλουν να παρότρυνε τους ανθρώπους της ομάδας να αρχίσουν ήδη τις επαφές ώστε να μην υπάρξει καθόλου κενό), ενώ ενήμεροι από την Κυριακή (20/12) είναι και οι ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή του ματς με τους «ροσονέρι»!

Η αρχή του κακού και της αναταραχής ήταν η αήθη επίθεση Βελλή προς τον Τεννέ μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού πώς τάχα ο προπονητής του Απόλλωνα βοήθησε με τις ενέργειες του να νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο έμπειρος προπονητής, όπως ήταν λογικό έγινε έξαλλος, αναζήτησε τον πρώην μεγαλομέτοχο αλλεπάλληλες φορές στο τηλέφωνο για να του δώσει εξηγήσεις, αλλά ο τελευταίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από την άλλη, την Παρασκευή (18/12) εξέδωσε μια ανακοίνωση με αφορμή όλα αυτά, η οποία έκανε ουσιαστικά… πολιτική και δεν έβαζε τον Βελλή στη θέση του. Από τη μία τόνιζε ότι στηρίζει και εκτιμά τον έμπειρο προπονητή, αλλά απλώς κρατούσε αποστάσεις από τις απόψεις του μεγαλομετόχου χωρίς να τις κατακρίνει και να τις καταδικάζει ευθέως.

Αυτό ήταν, το ποτήρι που ξεχείλισε και έτσι ο Τεννές αποφάσισε να παραιτηθεί, ωστόσο, για να μην αφήσει ακέφαλη την ομάδα ενημέρωσε τους διοικούντες ότι θα μείνει στον πάγκο μέχρι το ματς με την Παναχαϊκή.

Η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα στη Ριζούπολη αρχικά ως φήμη και έφτασε στα αφτιά των παλαίμαχων, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν ότι δεν έπραξε η διοίκηση, να εκδώσουν μια ανακοίνωση που καταδίκαζε ξεκάθαρα τα όσα είχε ξεστομίσει δημοσίως ο Βελλής, αυτό όμως δεν αρκούσε.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά την αποστολή του Απόλλωνα για το ματς με την Παναχαϊκή, αυτή απαρτίζεται από τους: Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Δεληζήση, Βαλεριάνο, Αρναούτογλου, Λαγό, Κονέ, Παρπέξ, Φατιόν, Κύργια, Συμελίδη, Κρητικό, Βάντερσον, Γκότοβο, Ψιάνο, Φαρινόλα και Καλλέργη. Να σημειωθεί ότι αποκλείστηκε ο Τζιώρας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.