Βαθμολογία

Θέλει Σιατραβάνη ο Βαζάκας

Μεταγραφικές ειδήσεις έβγαλαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βαζάκας μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Πανσερραϊκού. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι θέλει να αποκτηθεί ο Σάββας Σιατραβάνης, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή την Παρασκευή (18/12). Παράλληλα, ο Βαζάκας γνωστοποίησε ότι θα αποτελέσει παρελθόν ο Σερζίνιο λόγω της ευπάθειάς του στους τραυματισμούς.

«Ο Σιατραβάνης είναι ένας παίκτης που τον έχω σε εκτίμηση. Ένας παίκτης που στο δικό μου το μυαλό θα ήθελα να αποκτηθεί. Από κει και πέρα, είναι και θέμα διοίκησης. Την ομάδα θα την ενισχύσουμε όπως πρέπει, θα γίνει υγιής. Η ομάδα η δική μας πρέπει να γίνει ομάδα οικογένεια. Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά τώρα είμαστε οικογένεια. Θα ενισχυθούμε όπου θεωρούμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσουμε και τρία με τέσσερα παιδιά από την ομάδα Νέων όπως είχα υποσχεθεί. Δημιουργούμε μια ομάδα με μέλλον αλλά ταυτόχρονα θα κοιτάμε και ψηλά.

Το συμβόλαιο του Σερζίνιο θα λυθεί, είναι η εισήγηση δική μου. Η ομάδα πρέπει να αναγεννηθεί τώρα, θα δούμε τώρα μέσα στις γιορτές, θα κάνουμε κάποιο φιλικό με την ομάδα Νέων. Τα παιδιά που θα έρθουν θέλουμε να ενσωματωθούν κατευθείαν στην ομάδα, να μπουν στο πνεύμα της ομάδας και την τακτική και έχουμε πάρα πολλή δουλειά.

Οι λύσεις συμβολαίων θα γίνουν ανάλογα με το τι θα πάρουμε. Ότι θα φύγουν παίκτες αυτοί που δεν χρειάζονται στην ομάδα, θα φύγουν. Από κει και πέρα, το πώς και το πού θα το δούμε στη διάρκεια. Ήδη έχουμε το πλάνο στο πώς θα διορθωθεί η ομάδα. Ο Σερζίνιο είναι ένας παίκτης που έχει τραυματισμούς, έχει ένα μεγάλο ακριβό συμβόλαιο και έπαιξε σε τρία παιχνίδια. Αυτή είναι εισήγηση δική μου στον πρόεδρο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει πολλούς τερματισμούς», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας.

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό είπε: «Μετά το παιχνίδι στα Τρίκαλα είχα πει ότι η ομάδα ήταν μέχρι τώρα στην αμφισβήτηση και αυτό το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν το παιχνίδι της εδραίωσης, της καθιέρωσης και της δικαίωσης για τα παιδιά. Είμαι υποχρεωμένος να πω ότι το παιχνίδι αυτό το πήραν οι παίκτες μου σήμερα. Όλη την εβδομάδα περάσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Αυτά τα προβλήματα βγαίνουν χάρη στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η Λαμία στην αρχή του της σεζόν, το καλοκαίρι. Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες μου κόντρα σε μια ομάδα ιστορική και αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο δύσκολα. Όμως είχαμε ηρεμία, καθαρό μυαλό και εκεί που έπρεπε να αντιδράσει όπως έπρεπε η ομάδα, πήρε το παιχνίδι. Μετά το πρώτο γκολ άνοιξε ο Πανσερραϊκός, βρήκαμε χώρους, πετύχαμε και δεύτερο γκολ και ίσως να είχαμε πετύχει και άλλο. Δεν είχαμε τις πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα στάθηκε επάξια αφού και η άμυνα λειτούργησε. Και νομίζω ότι η ομάδα μας πλέον από σήμερα δείχνει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλά.

Θα κοιτάξουμε με τη διοίκηση να ενισχυθούμε εκεί που πρέπει, όπως πρέπει για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για ακόμα μία φορά που είχε την υπομονή, βοήθησε την ομάδα, χειροκρότησε, και όταν έπρεπε στήριξε την ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να το συνεχίσουμε μέχρι τέλος γιατί όπως είπα το Μάιο θα τους κάνει να είναι χαρούμενοι για την ομάδα. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και τους φιλάθλους της Λαμίας και του Πανσερραϊκού που είναι μια ομάδα που την εκτιμάω και τη σέβομαι πολύ».