Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δεν κινδυνεύσαμε»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αίγιο αναφέρθηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις του μετά το 0-0 με τον Παναιγιάλειο, τονίζοντας την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι αλλά και την απουσία κινδύνου για την ομάδα του.

«Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Με την έλευση του Γιώργου έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Εμείς διαχειριστήκαμε μία δυνατή έδρα και ένα κρίσιμο ματς. Με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο που απειλήθηκε με στημένες φάσεις, δεν κινδυνεύσαμε. Ίσως μας έλειψε η τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Κρατάμε τον βαθμό που μας δίνει δύναμη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και στον κόσμο μας από την Καρδίτσα και την Αθήνα που ήταν κοντά μας», δήλωσε αρχικά.

Για το αν περίμενε μεγαλύτερη πίεση, είπε: «Το περίμενα όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Ήταν ένα αμφίρροπο ματς. Προσπαθούμε παντού για το αποτέλεσμα. Περιμέναμε πίεση, γιατί ο Παναιγιάλειος έχει πολύ καλό ρόστερ και η πίεση εξαρτάται από το πώς ανταποκρίνεται η δική μου ομάδα. Αμυντικά ανταποκρίθηκε όλη η ομάδα πολύ καλά».

Αναφορικά με την πολυετή παρουσία του στην Αναγέννηση, σημείωσε: «Δεν υπάρχει μυστικό, το παν είναι να σε αφήσει η διοίκηση να δουλέψεις και σε βάθος χρόνου φαίνεται το έργο. Υπάρχει καλή χημεία με τους ποδοσφαιριστές και αυτό βοηθά την ομάδα στην εξέλιξή της. Μέσα από αυτήν εξελίσσομαι και εγώ».